קינוח שוקולדי קל וטעים
מצרכים למתכון
10 מנות/יחידות, 78 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
קינוחים סוג המנה
מתחיל דרגת קושי
מהיר מאוד זמן הכנה
חלבי, כשר כשרות
1 מחממים את החלב בסיר קטן עד לסף רתיחה, מכבים את האש ומערבבים לתוכו את הג`לטין (המעורבב קודם לכם במים) עד שהוא נמס לגמרי. מסננים כדי להיפטר מגושים.2 ממיסים את השוקולד על בן-מארי או במיקרוגל ומצננים אותו לטמפ` החדר. מערבבים לתוכו בשלבים את החלב עם הג`לטין.3 רק אחרי שהשוקולד התקרר (אך עדיין נשאר נוזלי) מקציפים את השמנת לקצפת רכה ומקפלים לתוך השוקולד. אם השוקולד יהיה חם מדי הקצפת תימס ולכן חשוב לקרר אותו.4 מעבירים לשקית זילוף או ישירות לכלי ההגשה עצמם ומקררים למשך לילה עם ניילון נצמד (במידה ושמתם ישירות בכלי ההגשה). מתקבל מוס שוקולד טעים וקל להכנה!5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לקשט באגוזים, קוקוס וכל מה שאוהבים.
שיטת ההכנה כוללת בישול, המסה והקצפה. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור המוס למשך הלילה.
עוד הצעות למתכונים
המתכון באדיבות עידן דלל
מתכונים חלופיים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים
שומנים
חלבונים
פחמימות
0%
59.4%
7.6%
33%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד .
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.