
אנחנו מאוד אוהבים לאכול סלט לארוחת הערב. מדובר על מנה קלילה (לרוב, תלוי בתוספות) ומזינה במיוחד. מה יותר בריא מירקות? לפני כמה ימים הלכנו על סלט יווני-בולגרי: סלט ירקות עשיר עם שמן זית, זעתר, גבינה בולגרית מלוחה וזיתים טעימים וגדולים. הכנה מהירה בקלי קלות ואתם מרגישים בחופשה בין אתונה לסופיה (:

לאחר מזיגת הרוטב
מצרכים למתכון (3-4 מנות):
הסלט:
8 עלי חסה בינונית
3 מלפפונים ירוקים עם הקליפה
פלפל ירוק אחד
פלפל צהוב אחד
פלפל אדום אחד
15-20 עגבניות שרי תמר חצויות
חצי בצל סגול פרוס לטבעות
200 גרם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות גדולות (16% שומן)
8 זיתים גדולים ומלוחים (מרינד)
הרוטב:
מיץ מחצי לימון
4 כפות שמן זית
2 כפות זעתר
1/2 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם (לא מומלץ להוסיף – הגבינה מלוחה גם כך)

מנה נהדרת לארוחת הערב
אופן הכנת המתכון:
- לחתוך גס את החסה, המלפפונים והפלפלים.
- לחצות את העגבניות ולפרוס את הבצל הסגול.
- להניח את כל מצרכי הסלט ביחד בקערה.
- לערבב את מצרכי הרוטב ולמזוג מעל הירקות.
- לערבב היטב ולהגיש לצד מס' פרוסות לחם קלויות.
- בתיאבון (:

מה דעתכם על צורת ההגשה?

מבט מקרוב
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |