
50 מנות, 443 קלוריות ל-100 גרם.
תמיד טוב שיש במקרר. תמיד טוב לפני או אחרי אימון בקיצור תמיד טוב!
המתכון :
לחטיף –
- 3 כוסות תערובת אגוזים – שקדים, פקאן, אגוזי מלך וכו
- 2 כפות שמן קוקוס או חמאת קקאו במצב נוזלי
- 1/2 כפית מלח ים
- 1/4 כוס מייפל
- 1/3 כוס אוכמניות או דומדומיות או צימוקים ללא סוכר
לציפוי –
- 8 תמרים מומלץ מזן מג׳הול
- 1/2 כוס חמאת אגוזי לוז
- 1/4 כוס מים
קרם שוקולד
- 100 גר שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו לפחות
- 100 גר קרם קוקוס – לא חובה
אופן ההכנה:
- במעבד מזון טוחנים את האגוזים למרקם פירורי
- מוסיפים את הצימוקים או האוכמניות
- בקערה נפרדת מערבבים את השמן ושאר החומרים ומערבבים קלות
- משמנים תבנית אפיה
- מעבירים את התערובת לתבנית ויוצרים שכבה של דקה
- אופים את התערובת כ15 דק על 180 מעלות
- מקררים ומכינים בנתיים את הציפוי.
- בבלנדר מעבדים את כל החומרים למחית חלקה
- שופכים את הציפוי על העוגה ומכניסים להקפאה להתגבשות
- ממיסים שוקולד בבן מארי. מוצאים את התבנית מהמקפיא ומפזרים מעל הציפוי
- מכניסים למקפיא. מוצאים וחותכים לקוביות
בתאבון
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |