גבינת שקדים עם בצל ירוק וקצח

65
קלוריות
|
שתף ב-
מנה אחת, 65 קלוריות ל-100 גרם.

בפאזל 'יציאה מאזור הנוחות' (מכיל 1000+ חלקים קטנים ), נמצא חלק שנקרא – התנסויות במטבח, או 'דברים שבחיים לא חשבתי שאכין'.
גבינת שקדים היא אחת מהן.
יש בהכנה שלה משהו שדורש סבלנות, רוגע,
התמסרות וויתור על הקלות שבללכת לסופר ולקנות גבינה.
היא יוצאת מוצלחת גם למי שרק מגשש את דרכו במטבח. באחריות!

שקדים נחשבים 'גיבורי –על ' עבור הגוף:
הם מקור נהדר לחלבון, עשירים בסיבים תזונתיים שתורמים לתחושת שובע וירידה במשקל, חומצות שומן בלתי רוויות אומגה 3,6
מכילים כמות גבוה של נוגד חמצון (ויטמין E ) שמסייע לבריאות הלב ולמניעת שקיעת הכולסטרול בדפנות העורקים. וזה רק ממש בקטנה.

גבינת שקדים עם בצל ירוק וקצח

*דרוש כאן בלנדר חזק *
מרכיבים:
1 כוס שקדים טבעיים מושרים כ- 5 שעות לפחות
מיץ מלימון אחד גדול
1 כפית שמן זית
2 בצלים ירוקים
1 שן שום
1 כפית מלח ים
¼ כוס מים, במידת הצורך אפשר להוסיף יותר.
½ כפית קצח, אפשר יותר לאוהבים

איך ?
1.מסירים את קליפת השקדים
2. מעבירים את השקדים, מיץ לימון, שמן זית,בצל ירוק, שום ומלח לבלנדר
3.מעלים את עוצמת הערבול בהדרגה תוך כדי הוספת המים. עוצרים מידי פעם ו'מנקים' את דפנות הכלי
4. מערבלים על לקבלת מירקם חלק (סבלנותתת)
5. מעבירים לכלי, מוסיפים את הקצח ומערבבים יחד
6. הגבינה במיטבה אחרי 4 (ומעלה) שעות במקרר

אפשר לגוון את הגבינה עם כל תוספת שאתם אוהבים: עגבניות מיובשות, זיתים, פפריקה, צ'ילי חריף ועוד.

הטיפ שלנו: תחשבו על משהו שאתם מכינים 'בעיניים עצומות' , ותוסיפו לו טוויסט שיכניס עיניין וטעם למי שמכין ולאלו שטועמים.

סימון תזונתי
סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)37665
חלבונים (גרם)254
פחמימות (גרם)203
שומנים (גרם)244
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.