

1 בצל לבן גדול קצוץ דק
1 בצל סגול בנוני קצוץ דק
2-3 שיני שום קלופים
2 קולורבי חתוך גס
1 לפת חתוך גס
1 תפוא לבן חתוך קוביות
2 שורש סלרי חתוך קוביות
2 שורש פטרוזליה חתוך קוביות
גבעול סלרי קצוץ
8 ס"מ שורש גינגר מגורד דק
2 שורשי סלרי
2 שורש פטרוזליה
שמן קוקוס,שמן זית
תבלינים: מלח ים אטלנטי, פלפל ארבע עונות גרוס, טימין, זעתר, זרעי כוסברה, זרעי כמון.
עירית קצוצה – לפזר בצלחת
הכנה:
לשים בסיר כף שמן קוקוס, לטגן את הבצל עם התבלינים, לטגן כמה דקות , להוסיף את הסלרי, בנתיים לקלף ולחתוך את הירקות, להוסיף אותם לסיר, להוסיף כף שמן זית לטעם, להמשיך לטגן עוד כמה דקות, להוסיף מי
ם רותחים שיכסו את הירקות ב 2-3 ס"מ.
לבשל כשעה –שעה וחצי על אש נמוכה.
לטחון את המרק בבלנדר או עם בלנדר מוט, מגישים עם עירית קצוצה.
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |