
4 מנות, 194 קלוריות ל-100 גרם.
זיווה ביתית במילוי גבינות וזיתים, לצד רסק עגבניות וחמוצים!
מנה סופר טעימה וקלה להכנה.. המלצה שלי תכפילו כמויות! 🙂
לבצק –
- 4 יחידות מלוואח
למלית –
-
250 גרם גבינה צהובה
-
150 גרם גבינה בולגרית
-
3 כפות גבינת סימפוניה 5% (בטעם טבעי, או בתוספת זיתים)
-
1 ביצה טרופה, רבע כפית פלפל שחור
-
3 כפות טבעות זיתים ירוקים (או כל תוספת אחרת שאוהבים)לציפוי –
-
1 ביצה טרופה
-
3 כפות שומשום לבן
להכנת רסק עגבניות –
-
3 עגבניות אדומות בשלות
-
פלפל חריף – לפי הטעם
-
מעט מלח ושמן זית
אופן הכנה –
1. לפתוח את המלוואח ולרדד אותו מעט לקבלת צורת מלבן. למלא פס מהמלית לרוחב המלוואח, ולגלגל לצורת חצי עיגול או עיגול שלם
ניתן גם להכין בצורת חצי עיגול …
2. להבריש כל יחידה במעט ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום לבן. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 35-40 דקות, או עד להזהבה (משך האפייה תלוי בתנור).
3. להכנת רסק העגבניות – לגרד 3 עגבניות אדומות בשלות ופלפל אחד חריף (לפי הטעם) , לתבל במעט מלח ושמן זית ולערבב.
** מומלץ להגיש לצד ביצה קשה וחמוצים , בתאבון 🙂 **
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |