- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

זיווה ביתית משגעת

זיווה ביתית במילוי גבינות וזיתים, לצד רסק עגבניות וחמוצים!

 

מנה סופר טעימה וקלה להכנה.. המלצה שלי תכפילו כמויות! 🙂

 

 

 

לבצק –

 

למלית –

 

להכנת רסק עגבניות –

 

אופן הכנה –

1. לפתוח את המלוואח ולרדד אותו מעט לקבלת צורת מלבן. למלא פס מהמלית לרוחב המלוואח, ולגלגל לצורת חצי עיגול או עיגול שלם

14996300_10211450106147988_860447087_n

ניתן גם להכין בצורת חצי עיגול …

15045565_10211450106387994_496562458_n

 

2. להבריש כל יחידה במעט ביצה טרופה ולפזר מעל שומשום לבן. להכניס לתנור שחומם מראש על 170 מעלות למשך 35-40 דקות, או עד להזהבה (משך האפייה תלוי בתנור).

3. להכנת רסק העגבניות – לגרד 3 עגבניות אדומות בשלות ופלפל אחד חריף (לפי הטעם) , לתבל במעט מלח ושמן זית ולערבב.

** מומלץ להגיש לצד ביצה קשה וחמוצים , בתאבון 🙂 **

15050075_10211450105147963_218587809_n

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)818194
חלבונים (גרם)389
פחמימות (גרם)7017
שומנים (גרם)4310
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.