דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
פסטה קלה וטעימה במינימום מאמץ

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן עם מעט מלח ושמן, ולסנן מהמים.
  • 2 לטחון את כל מרכיבי הרוטב במעבד המזון עד לקבלת מרקם נוזלי ולתקן טעמים.
  • 3 לבשל את הרוטב למשך כ- 2 דקות בסיר, להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב ולבשל כ- 4-5 דקות בלבד תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
  • 4 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל פסטה שאוהבים.

ציוד נדרש: סיר פסטה, מעבד מזון.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)484285
חלבונים (גרם)13.99 8.22
פחמימות (גרם)7745
מתוכן סוכרים (גרם)3.9 2.29
שומנים (גרם)13.32 7.83
מתוכם שומן רווי (גרם)1.86 1.09
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.070.04
נתרן (מ"ג)209.43123.05
סיבים תזונתיים (גרם)4.47 2.63
מים (גרם)47.8428.11
ויטמין A (מק"ג)210123.38
ויטמין B (מ"ג)1.10.64
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.10.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.450.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.20.12
ויטמין B6 (מ"ג)0.220.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)59.8735.18
ויטמין C (מ"ג)23.5913.86
ויטמין E (מ"ג)0.840.5
ויטמין K (מק"ג)339.07199.22
סידן (מ"ג)76.2844.82
ברזל (מ"ג)1.951.15
מגנזיום (מ"ג)32.6519.18
זרחן (מ"ג)42.1624.77
אבץ (מ"ג)0.490.29
אשלגן (מ"ג)272.54160.13
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.070.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.030.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.03
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.060.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.060.04

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 12.3% 12.9% 70.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.