
5 מנות, 129 קלוריות ל-100 גרם.
מנה מושלמת ! קלה להכנה, טעימה , בריאה ומרשימה 😍
מרכיבים:
- חצי קילו חזה עוף , חתוך לרצועות דקות
- 2 בצלים גדולים , חתוכים לפרוסות דקות
- 5 שיני שום כתושות
- 8 כפות שמן זית
לתיבול:
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- 6 כפות רוטב סויה
בנוסף:
- חסה
- עגבניות שרי
- בצל ירוק
אופן הכנה:
1. לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולתבל במעט פלפל שחור.
2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן זית , לטגן את הבצל והשום יחד עד להזהבה, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולהוציא אותם מהמחבת.
3. לשים 3 כפות שמן זית ולטגן את הרצועות חזה עוף כ-4 דקות . לאחר מכן לתבל אותם ב-6 כפות רוטב סויה ומעט פלפל שחור – לערבב היטב – לבשל כ-2 דקות ולכבות את האש.
4. לשטוף היטב את עלי החסה, לייבש אותם ולסדר על צלחת. לשים מעט מן הבצל המקורמל על כל עלה חסה ומעליו לשים רצועות חזה עוף. לקשט ברבע עגבניית שרי ומעט בצל ירוק קצוץ ולהגיש לצד קערית עם מעט רוטב סויה.
בתאבון 🙂
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |