רוטב בלעדי שיוצר מנה משגעת מכל הבחינות – טעימה, מרשימה וקלה להכנה?
מרכיבי המנה:
- 500 גרם חזה עוף
- 4 כפות שמן זית
להכנת הרוטב:
- 3/4 כפית פפריקה אדומה מתוקה
- 1/4 כפית פפריקה חריפה
- רבע כוס מים
- חצי כפית מלח
- 4 כפות חומץ
- 2 כפות מיץ לימון
- 3 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות 2×2 ס״מ ולתבל במעט פלפל שחור. לטגן במחבת עם 4 כפות שמן זית עד להזהבה קלה משני הצדדים. בנתיים להכין בקערה את הרוטב – 3/4 כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית פפריקה חריפה, רבע כפית מלח, 2 כפות מיץ לימון, 4 כפות חומץ, 3 כפות שמן ורבע כוס מים – חשוב מאוד לערבב היטב את הרוטב ! לאחר שפרוסות החזה עוף הזהיבו , לשפוך את הרוטב למחבת ולהקפיץ ביחד כ-2 דקות ולהוציא. להגיש יפה בצלחת , לאכול חם ובתאבון .
✨ממליצה בחום להכפיל כמויות! ✨
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |