דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
קציצות דגים עם פולים ירוקים
קציצות דגים עם פולים ירוקים
קציצות דגים לארוחת הצהריים

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 446 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 להכניס את כל מרכיבי תערובת קציצות הדגים למעבד מזון, ולטחון עד לקבלת מרקם של עיסה אחידה.
  • 2 להפשיר את הפולים, לשטוף אותם במים קרים ולהניח בצד.
  • 3 להכין את הרוטב: לטגן את כל מצרכי הירקות בשמן בסיר (מלבד הפולים) כ- 5 דקות, להוסיף את הפולים ולהמשיך לטגן כ- 2 דקות נוספות.
  • 4 להוסיף את כל מרכיבי הרוטב מלבד המים, לערבב ולהוסיף את המים הרותחים רק עד לכיסוי הירקות. לתת לרוטב לבעבע ולערבב מדי פעם.
  • 5 כשהרוטב מבעבע לקחת את העיסה של הדגים ולהכין ממנה קציצות בגודל כדור פינג-פונג קטן - הן תתנפחנה מעט בבישול.
  • 6 לסדר יפה את הקציצות בסיר, ולנער את הסיר כך שהרוטב יכסה את הקציצות - לא לגעת עם כף כי הן תתפרקנה. לבשל במשך כ- 15-20 דקות ולכבות את האש. לפזר מעל כוסברה טרייה, להגיש ולאכול חם. מושלם לצד חלה של שבת!
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מעבד מזון.

הערך התזונתי לא כולל את הפלפלים האדומים היבשים. התבלינים והפלפלים החריפים לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. את המנה הזו ניתן בהחלט להכין עם פול ירוק טרי, וגם אני מכינה כך לפעמים, אך הפעם השתמשתי בפול ירוק קפוא.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות ליאת שפיצר

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)38286
חלבונים (גרם)44.5 9.97
פחמימות (גרם)225
מתוכן סוכרים (גרם)3.4 0.76
שומנים (גרם)14.23 3.19
מתוכם שומן רווי (גרם)2.13 0.48
כולסטרול (מ"ג)79.8 17.88
נתרן (מ"ג)565.67126.76
סיבים תזונתיים (גרם)3.44 0.77
מים (גרם)274.4461.5
ליקופן (מ"ג)2.620.59
ויטמין A (מק"ג)90.0620.18
ויטמין B (מ"ג)9.862.21
ויטמין B1 (מ"ג)0.230.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.190.04
ויטמין B3 (מ"ג)7.591.7
ויטמין B5 (מ"ג)1.280.29
ויטמין B6 (מ"ג)0.540.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)35.237.9
ויטמין B12 (מק"ג)2.60.58
ויטמין C (מ"ג)63.3214.19
ויטמין E (מ"ג)2.20.49
ויטמין K (מק"ג)59.1813.26
סידן (מ"ג)81.3918.24
ברזל (מ"ג)2.670.6
מגנזיום (מ"ג)70.0115.69
זרחן (מ"ג)354.1579.36
אבץ (מ"ג)1.060.24
אשלגן (מ"ג)955.24214.06
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.980.22
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.530.12
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.420.32
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.150.26

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.1% 16.9% 52.8% 26.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.23 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
- פרסומת -
6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

6 מתכונים מיוחדים כשרים לפסח שחובה לנסות

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

12 הקינוחים הכי טובים לליל הסדר בפסח

קובה מצות

קובה מצות

קציצות עדשים ללא גלוטן

קציצות עדשים ללא גלוטן

- פרסומת -

אפליקציית Foods

אפליקציית המתכונים שלנו! להורדה בחינם:

חרוסת של סבתא ג'ילברט

חרוסת של סבתא ג'ילברט

אריסה חריפה קלה להכנה

אריסה חריפה קלה להכנה

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

פרי הרימון: כל הסגולות הבריאותיות

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה
תוכן שיווקי

מנוי תוכנית הרזיה ודיאטה

מה דעתך?