עוגת גבינה פירורים

372
קלוריות
|
שתף ב-
15 מנות, 372 קלוריות ל-100 גרם.

עם השנים עוגות הגבינה הפכו לאהובות עליי במיוחד, והעוגה הזו, עוגת גבינה קרה עם פירורים, היא פשוט מוצלחת מכל הבחינות – יפה , טעימה מאוווד ובאמת פשוטה להכנה 👌🏼

אני בטוחה שתאמצו אותה בחום ! שנתחיל..? 😃

מרכיבים

להכנת הבצק לתחתית ולפירורים –

  • 1.5 כוסות קמח
  • כפית וחצי אבקת אפייה
  • 1/3 כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 4 חלמונים

 

למלית הגבינה –

  • 500 מ״ל שמנת מתוקה
  • 3/4 כוס סוכר
  • חבילה אחת אינסטנט פודינג וניל
  • 500 גרם גבינת שמנת פילדלפיה

 

אופן הכנה:

1. לעבד במעבד מזון קמח, אבקת אפייה , סוכר וחמאה לתערובת פירורית. להוסיף כפית תמצית וניל וחלמונים ולעבד רק עד לקבלת פרורי בצק. להכין תבנית (השתמשתי בתבנית קוטר 26) עם נייר אפייה ולהדק 2/3 מתערובת הפירורים לתבנית. את שאר התערובת לפורר בתבנית נוספת. לאפות את הבצק שבשתי התבניות עד להזהבה, כ-20-25 דקות תלוי בתנור ולצנן לחלוטין ! לאחר האפייה לפורר את הכמות הקטנה יותר של הבצק האפוי ולשמור בכלי סגור עד לשימוש.

2. להכנת מלית הגבינה – להקציף יחד את חומרי המלית לקרם יציב יחסית. ולשטח מעל התחתית האפויה לאחר שהצטננה לחלוטין . ליישר את התערובת ולפזר את שאר הפירורים מעל מלית הגבינה. להכניס למקרר לפחות ל-5 שעות לפני ההגשה.

לבריאות 🙂

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)288372
חלבונים (גרם)34
פחמימות (גרם)3140
שומנים (גרם)1722
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.