- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

מיני-פשטידת ברוקולי

מתכון מעלף למיני-פשטידת ברוקולי שתאמצו בחום!

מרכיבים:

 

אופן הכנה:

1. לפרק את הברוקולי לפרחים קטנים, לשטוף היטב ולאדות מעט בתחתית התנור.

2. לשים במחבת 7 כפות שמן ולטגן את הבצל והשום עד להזהבה , להוסיף את רצועות הפלפל האדום ולטגן כ-3 דקות. לתבל ולהוסיף את גרידת הלימון, לערבב היטב ולהוסיף את התערובת לברוקולי.

3. להניח לתערובת להצטנן, להוסיף את הביצים וגבינת המוצרלה ולערבב היטב. לשמן היטב מנג׳טים לקאפקייקס ולדחוס פנימה מן התערובת.

4. להכניס לאמצע תנור שחומם מראש על חום של 200 מעלות למשך 25 דקות עד להזהבה. להניח להצטנן ולהוציא מן המנג׳טים.

✨התערובת מתאימה ל-12 יחידות✨

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)135158
חלבונים (גרם)68
פחמימות (גרם)66
שומנים (גרם)1012
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.