
6 מנות, 74 קלוריות ל-100 גרם.
מוקפץ שחובה להכין ! ממליצה להכפיל כמויות ?
מרכיבים
לפסטה –
- 450 גרם פסטה פפרדלה (אטריות ביצים)
להכנת חזה העוף והירקות –
- 300 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
- 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל אדום , חתוך לרצועות דקות
- 2 קישואים, חתוכים לפרוסות דקות
- 1 קופסה של פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
- 3 גבעולי בצל ירוק , חתוכים דק
- 1 בצל לבן, חתוך לפרוסות דקות
- 5 שיני שום כתושות
לתיבול –
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- כפית אבקת מרק עוף
- רבע כוס סויה
- 2 כפות רוטב טבסקו – אופציה
אופן הכנה:
1. להכנת הפסטה – להרתיח את הפסטה לפי הוראות היצרן.
2. להכנת המוקפץ – במעט שמן לטגן את השום הכתוש ואת רצועות החזה עוף כ-2 דקות. להוסיף את רצועות הבצל הלבן והפטריות ולטגן כ-3 דקות עד לשקיפות של הבצל. להוסיף את הגזר, הקישואים והפלפל האדום – לערבב, לתבל ולבשל כ-4 דקות . להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב, לבשל 3 דקות ולהגיש חם. לפזר מעל מעט בצל ירוק ובתאבון !
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |