מוקפץ מושלם!

74
קלוריות
|
שתף ב-
6 מנות, 74 קלוריות ל-100 גרם.

מוקפץ שחובה להכין ! ממליצה להכפיל כמויות 🍝

מרכיבים

לפסטה –

  • 450 גרם פסטה פפרדלה (אטריות ביצים)

 

להכנת חזה העוף והירקות –

  • 300 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
  • 1 גזר, חתוך לרצועות דקות
  • 1 פלפל אדום , חתוך לרצועות דקות
  • 2 קישואים, חתוכים לפרוסות דקות
  • 1 קופסה של פטריות שמפיניון טריות, פרוסות
  • 3 גבעולי בצל ירוק , חתוכים דק
  • 1 בצל לבן, חתוך לפרוסות דקות
  • 5 שיני שום כתושות

 

לתיבול –

  • רבע כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית אבקת מרק עוף
  • רבע כוס סויה
  • 2 כפות רוטב טבסקו – אופציה

 

אופן הכנה:

1. להכנת הפסטה – להרתיח את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2. להכנת המוקפץ – במעט שמן לטגן את השום הכתוש ואת רצועות החזה עוף כ-2 דקות. להוסיף את רצועות הבצל הלבן והפטריות ולטגן כ-3 דקות עד לשקיפות של הבצל. להוסיף את הגזר, הקישואים והפלפל האדום – לערבב, לתבל ולבשל כ-4 דקות . להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב, לבשל 3 דקות ולהגיש חם. לפזר מעל מעט בצל ירוק ובתאבון !

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)25074
חלבונים (גרם)227
פחמימות (גרם)3611
שומנים (גרם)21
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.