
6 מנות, 669 קלוריות ל-100 גרם.
מתכון קל ומפנק לתוספת המושלמת שתשדרג כל ארוחה! 😋😋
מרכיבים
- חצי קילו שעועית ירוקה טרייה
- 6 שיניי שום כתושות
- 7 כפות שמן זית
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- מים רותחים – עד לכיסוי השעועית
בנוסף –
- 5 כפות שומשום
- 2 כפות שקדים פרוסים אפויים
אופן הכנה:
1. לשטוף היטב את השעועית ולקטום את שני הקצוות. לשים את השעועית בתוך סיר עם מים רותחים עד לכיסוי השעועית, להרתיח למשך 4 דקות, להוציא ולסנן מהמים.
2. במחבת לשים את השמן הזית, שיני השום הכתושות ואת השעועית הירוקה. לתבל ברבע כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור ולהוסיף את השומשום. להקפיץ את הכל יחד כ-3 דקות, להוציא לצלחת ולפזר מעל שקדים פרוסים אפויים.
3. לאפות את השקדים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ-3 דקות.
להגיש חם .
ממליצה בחום להכפיל כמויות ! 🙏🏻
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |