
פרנץ׳ טוסט מפנק בצורה קצת אחרת .. בזיגוג מייפל ושוקולד🍫 !
במילה אחת : מושלם ! ❤️
מרכיבים
- חצי חלה
מרכיבי הבלילה –
- 3 יחידות ביצים L
- 1.5 כוס חלב
- כפית גדושה קינמון
- 1.5 כף תמצית וניל
- 5 כפות סוכר
לציפוי –
- 3 כפות אבקת סוכר
- מייפל – לפי הטעם האישי
- 3 כפות ממרח שוקולד
אופן הכנה:
1. לחתוך פרוסות של חלה (אפשר של שבת) בעובי 1.5-2 ס״מ.
2. לערבב היטב את כל מרכיבי הבלילה ולטבול את הפרוסות לחם בבלילה. להכנת הפרנץ׳ טוסט במכשיר וופל בלגי יש להבריש את התבנית הפנימית בכף שמן ולאחר מכן לשים מעט מן הבלילה . משך זמן ההכנה תלוי במכשיר, אך לאחר 3 דקות ניתן לפתוח את המכשיר ולבדוק – הגוון הרצוי הוא גוון זהוב. ניתן להכין במחבת עם שתי כפות שמן.
3. את ממרח השוקולד להכניס לשקית זילוף – עוד לא לחתוך את הקצה! ולשים בכוס עם מים רותחים למשך 2-3 דקות עד שהשוקולד נמס.
4. לאחר שהפרנץ׳ טוסט מוכן לפזר עליו מעט אבקת סוכר , מייפל (מי שאוהב) , לקשט בתות ולחתוך את קצה השקית זילוף (לעשות חור ממש קטן) ולזלף את השוקולד.
להגיש חם , לבריאות 🙂
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |