
כדורי בצק מטוגנים טבולים בסירופ סוכר – מתכון קל לקינוח מעלף שלא תפסיקו להכין 🙂
מרכיבים
להכנת הבצק –
- 4 כוסות קמח
- 3 כפות סוכר
- 2 כפות שמרים יבשים
- חצי כוס שמן
- 1 ורבע כוסות קורנפלור
- 3 כוסות מים פושרים
להכנת הסירופ סוכר –
- 4 כוסות מים
- 4 כוסות סוכר
- חצי יחידה מיץ לימון טרי
- 1 כפית מי ורדים
לקישוט –
- 2 כפות פיסטוק טחון
אופן הכנה:
1. ללוש יחד את כל מרכיבי הבצק. הבצק יהיה מעט נוזלי וזה בסדר. לכסות ולהתפיח למשך 45-50 דקות. לפני שמתחילים לטגן להוציא את האוויר מהבצק בעזרת ערבוב אחד.
2. בזמן שהבצק תופח להכין את הסירופ סוכר – להרתיח בסיר את כל המרכיבים להכנת הסירופ עד שהסוכר נמס לגמרי ולכבות את האש.
3. לעשות כדורים מהבצק ולטגן בשמן עמוק עד לקבלת גוון זהוב. לשים לב לא לעשות כדורים גדולים מדי כי הם מתנפחים בטיגון.
4. מהטיגון להעביר את הכדורים ישר לתוך סירופ הסוכר למשך דקה ולהוציא .
להגיש יפה בצלחת ולפזר מלמעלה פיסטוקים טחונים דק 🙂
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |