
6 מנות, 316 קלוריות ל-100 גרם.
מנה של פרגיות במרינדה על מצע מלוואח לצד פלפלים חריפים ורסק עגבניות – מנה שתרצו לאמץ אל המטבח שלכם 🙂
להכנת הפרגיות:
- קילוגרם פרגיות
- 4 שיני שום כתושות
- רבע כוס מיץ לימון
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- חצי כפית כורכום
- 8 כפות שמן
- חצי כפית אבקת מרק עוף
- כוס מים
להכנת הפלפלים החריפים:
- פלפלים חריפים
- 4 שיני שום קצוצות
- מעט מלח
- שמן
בנוסף:
מלוואח , רסק עגבניות ביתי
אופן הכנה:
1. להכין בקערה את המרינדה לפרגיות – רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף , חצי כפית כורכום , רבע כוס לימון, כוס מים, 8 כפות שמן – לערבב היטב ולהוסיף את הפרגיות והשום, לערבב הכל ולתת מנוחה של 20 דקות, מקסימום חצי שעה ולטגן במחבת עם מעט שמן
2. להכנת הפלפלים החריפים – לשרוף את הפלפלים על הגז, לקלף, להוסיף את השום ולתבל במעט מלח ושמן.
3. את המלוואח להכין לפי הוראות יצרן ולהרכיב את המנה. בתאבון
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |