- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

פרגיות במרינדה על מצע מלוואח

מנה של פרגיות במרינדה על מצע מלוואח לצד פלפלים חריפים ורסק עגבניות – מנה שתרצו לאמץ אל המטבח שלכם 🙂

 

להכנת הפרגיות:

 

להכנת הפלפלים החריפים:

 

בנוסף:

מלוואח , רסק עגבניות ביתי

 

אופן הכנה:

1. להכין בקערה את המרינדה לפרגיות – רבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק עוף , חצי כפית כורכום , רבע כוס לימון, כוס מים, 8 כפות שמן – לערבב היטב ולהוסיף את הפרגיות והשום, לערבב הכל ולתת מנוחה של 20 דקות, מקסימום חצי שעה ולטגן במחבת עם מעט שמן

2. להכנת הפלפלים החריפים – לשרוף את הפלפלים על הגז, לקלף, להוסיף את השום ולתבל במעט מלח ושמן.

3. את המלוואח להכין לפי הוראות יצרן ולהרכיב את המנה. בתאבון

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)134316
חלבונים (גרם)36
פחמימות (גרם)36
שומנים (גרם)1330
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.