
8 מנות, 257 קלוריות ל-100 גרם.
תוספת קלה להכנה, טעימה ומרשימה! המלצה שלי להכפיל כמויות 🙂
להכנת האורז:
- 2 כוסות אורז בסמטי
- 3.5 כוסות מים רותחים
- רבע כפית מלח
- רבע כפית פלפל שחור
- חצי כפית אבקת מרק עוף
- רבע כפית כורכום
- 6 כפות שמן
בנוסף:
- 3/4 כוס צימוקים לבנים
- מעט בצל ירוק לקישוט
אופן הכנה:
1. לשים בסיר 2 כוסות אורז בסמטי ו- 3.5 כוסות מים רותחים. לתבל ברבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, חצי כפית אבקת מרק עוף ו-6 כפות שמן ולערבב היטב. לכסות ולבשל על אש גבוהה למשך 5 דקות. לאחר 5 דקות לערבב את האורז ולבשל על אש נמוכה לעוד 10-15 דקות.
2. לשטוף את הצימוקים ו-5 דקות לפני סוף הבישול להוסיף אותם לאורז ולערבב.
3. לפני ההגשה לקצץ מעט בצל ירוק ולפזר מעל האורז 🙂
בתאבון 🙂
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |