- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

אורז צהוב בתוספת צימוקים

תוספת קלה להכנה, טעימה ומרשימה! המלצה שלי להכפיל כמויות 🙂

 

להכנת האורז:

 

בנוסף:

 

אופן הכנה:

1. לשים בסיר 2 כוסות אורז בסמטי ו- 3.5 כוסות מים רותחים. לתבל ברבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית כורכום, חצי כפית אבקת מרק עוף ו-6 כפות שמן ולערבב היטב. לכסות ולבשל על אש גבוהה למשך 5 דקות.
 לאחר 5 דקות לערבב את האורז ולבשל על אש נמוכה לעוד 10-15 דקות.

2. לשטוף את הצימוקים ו-5 דקות לפני סוף הבישול להוסיף אותם לאורז ולערבב.

3. לפני ההגשה לקצץ מעט בצל ירוק ולפזר מעל האורז 🙂

בתאבון 🙂

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)152257
חלבונים (גרם)12
פחמימות (גרם)2034
שומנים (גרם)712
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.