- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

עוגת קוקוס תפוזים עסיסית

כל מה שצריך לעוגה הזאת זו קערה ומטרפה והבעיה היחידה איתה היא שמתחסלת בצ׳יק 😍אז להכפיל כמויות!!

 

מרכיבים

 

לבלילה:

 

להכנת הסירופ:

 

בנוסף:

 

אופן הכנה:

1. בקערה לטרוף היטב את הסוכר, הביצים, שמן והמיץ תפוזים ולאחר מכן להוסיף את הקמח, אבקת האפייה ושבבי הקוקוס ולערבב עד לאיחוד התערובת.

2. למזוג את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכ-35 דקות, עד שהקיסם יוצא עם פרורים לחים

3. בזמן שהעוגה בתנור להכין את הסירופ – להרתיח בסיר קטן חצי כוס מיץ תפוזים וחצי כוס סוכר עד להמסת הסוכר ולערבב היטב. להוציא את העוגות מהתנור, לעשות בהן מעט חורים בעזרת קיסם ולשפוך מעליהן את הסירופ.

4. לפזר מעל עוד שבבי קוקוס ממותקים ולהניח לעוגה להצטנן לפני שפורסים.

ממליצה בחום להכפיל כמויות! לבריאות 😃

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)243365
חלבונים (גרם)23
פחמימות (גרם)3045
שומנים (גרם)1320
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.