
3 מנות, 232 קלוריות ל-100 גרם.
יותר קל מזה נשתגע ?תמיד אני אומרת לכם להכפיל כמויות וגם הפעם – תכפילו כמויות ?
מרכיבים
- 500 גרם חזה עוף
- 6 כפות שמן
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- חצי כוס סילאן
בנוסף:
- מעט שומשום
- 2 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה:
1. לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות, כ- 2×2 ס״מ, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במחבת יחד עם 6 כפות שמן משני הצדדים עד להזהבה
2. לאחר שפרוסות החזה עוף הזהיבו לשפוך את הסילאן למחבת ולהקפיץ כ-4-5 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.
3. את פרוסות חזה העוף לסדר בצלחת ולקשט במעט שומשום ובצל ירוק קצוץ.
להגיש חם ובתאבון ?
| |||||||||||||||
© אנלייזר למתכון עלולה להיות סטייה בנתונים. |