- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

טורטייה עם רצועות פרגית במרינדה וסלט משגע!

כל כך טעים ומפנק , מושלם גם לאירוח 😋🤩

להכנת הפרגיות:

 

להכנת הסלט:

 

בנוסף:

 

אופן הכנה

1. להכנת הפרגיות – בקערה גדולה לשים את התבלינים יחד עם רבע כוס לימון, 3/4 כוס מים ו- 5 כפות שמן – לערבב היטב ולשים את הפרגיות כך שהמרינדה תכסה אותן. להשרות את הפרגיות במרינדה למשך 30 דקות ולטגן במחבת עם מעט שמן.

2. להכנת הסלט – לחתוך את כל מרכיבי הסלט לקוביות קטנות ולקצץ את הכוסברה. לתבל במלח, פלפל שחור, מעט מיץ ליים (או מיץ לימון) ושמן זית לפי הטעם.

3. להרכבת המנה – לסדר את הטורטיות על מגש ולהכניס לתנור על חום של 240 מעלות כ-5 דקות כדי לחמם את הטורטיות (ניתן גם על מחבת). להוציא מהתנור, למרוח אריסה ירוקה, לחתוך את הפרגית לרצועות ולסדר על כל טורטייה ולשים מעל מעט מן הסלט. להגיש חם ובתאבון

• מתכון לאריסה ירוקה ניתן למצוא בבלוג שלי

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)382244
חלבונים (גרם)2214
פחמימות (גרם)3925
שומנים (גרם)1510
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.