- באהבה מהמטבח של ליאת - http://blogs.foodsdictionary.co.il/liat-nahmany -

מוקפץ בתוספת חזה עוף

טעים וקל להכנה! הפעם תשלשו כמויות 😍🤩

 

מרכיבים

 

לתיבול:

 

לקישוט:

 

אופן הכנה:

1. לבשל את האטריות לפי הוראות יצרן

2. לחתוך את חזה העוף לרצועות ולתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן מספר דקות.

3. להוציא את רצועות העוף מהמחבת, לשים מעט שמן ולטגן את השום יחד עם הג׳ינג׳ר והבצל הסגול עד לשקיפות של הבצל. להוסיף את הכרוב המאודה ולערבב. לטגן כ-4 דקות, להוסיף את רצועות הגזר והעוף, לתבל ולערבב היטב. לטעום ולהוסיף תיבול לפי הטעם. להוסיף את האטריות, הבצל הירוק והפלפל החריף, לערבב ולבשל כ-5 דקות נוספות. להגיש לצלחת ולפזר מעל בצל ירוק וגרגירי צ׳ילי גרוס.

לבריאות.

 

סימון תזונתי
סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)26059
חלבונים (גרם)256
פחמימות (גרם)348
שומנים (גרם)41
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.