דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
סחלב חם לימי החורף הקרים

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 306 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל כוסות ההגשה)

  • חלב - 3 כוסות - סה"כ (720 מ"ל)
  • קורנפלור - 3 כפות - סה"כ (27 גרם)
    גדושות
  • חלב - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
    לערבוב עם הקורנפלור קודם לכן
  • סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
  • מקל וניל - גודל ממוצע (3 גרם)
    תוכן המקל או כפית תמצית וניל
  • מי ורדים - 1/2 כפית - סה"כ (3 מ"ל)
    לא חובה
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 מעבירים את כל המצרכים לקלחת ומערבבים היטב.
  • 2 מנמיכים ללהבה בינונית ומערבבים ללא הפסקה.
  • 3 כאשר התערובת הופכת לסמיכה, מעבירים לאש קטנה וממשיכים לערבב במשך דקה נוספת.
  • 4 מעבירים את הסחלב שנוצר לכוסות הגשה ומקשטים בקינמון, קוקוס ושוקולד לבן לפי הטעם.
  • 5 תיהנו חיוך

הערך התזונתי לא כולל את התוספות על הסחלב.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל עמוד האינסטגרם של דור!

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)26486
חלבונים (גרם)9.26 3.03
פחמימות (גרם)3712
מתוכן סוכרים (גרם)29.18 9.54
שומנים (גרם)8.4 2.75
מתוכם שומן רווי (גרם)5.46 1.78
מתוכם שומן טראנס (גרם)1.40.46
כולסטרול (מ"ג)25.2 8.24
נתרן (מ"ג)140.8146.02
סיבים תזונתיים (גרם)0.41 0.14
מים (גרם)0.750.25
ויטמין B (מק"ג)2.850.93
ויטמין B2 (מ"ג)00
סידן (מ"ג)28793.79
ברזל (מ"ג)0.040.01
מגנזיום (מ"ג)0.270.09
זרחן (מ"ג)1.170.38
אבץ (מ"ג)00
אשלגן (מ"ג)0.570.19
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.7% 15.1% 16.7% 67.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.