קינוח קדאיף, דובדנים ,מרנג וניל ומסקרפונה

388
קלוריות
|
שתף ב-
מנה אחת, 388 קלוריות ל-100 גרם.

עונת הדובדבנים מתקרבת לסיומה וזה הזמן לנצל את הפרי המיוחד הזה!
דובדבן לטעמי הוא הפרי הטעים ביותר שיש בעולם! בשילוב קרם מסקרפונה טעים, קראסט של קדאיף , מרנד וניל וריבת דובדנים בייתי, אנחנו מקבלים קינוח מושלם שאי אפשר להפסיק לאכול

אל תשכחו לבקר בעמוד שלי 🙂 https://www.facebook.com/mitalapopita1

 

 

מרכיבים ל-10 קינוחים אישיים :

קראסט קדאיף :

  • 500 גרם שערות קדאיף
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 4 כפות קינמון
  • סירופ סוכר קר (תערובת של כוס סוכר וכוס מים רתוחים)

קרם מסקרפונה :

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 250 גרם שמנת מתוקה
  • רבע כוס סוכר

מרנג וניל :

  • 3 חלבונים
  • כוס סוכר
  • כפית תמצית וניל

ריבת דובדנים:

  • חצי קילו דובדבנים ללא חרצים – ניתן לקצר את זמן העבודה ולהשתמש בדובדבנים משומרים ללא חרצנים
  • 2 כוסות סוכר
  • מיץ מחצי לימון

אופן הכנה :

קראסט קדאיף :

  1. ״פותחים״ את שערות הקדאיף בעזרת הידיים ומערביים יחד עם חמאה מומסת וקינמון
  2. מסדרים את שערות הקדאיף על משטח אפייה ואופים 10-15 דקות
  3. כאשר הדקאיף מוכן, מוצאים מהתנור ומרטיבים בסירופ סוכר קר

קרם מסקרפונה :

  1. מקציפים את גבינת המסקרפונה עם הסוכר
  2. מוסיפים את השמנת תוך כדי הקצפה
  3. לא שהתקבל קרם יציב , מעבירים לשק זילוף

מרנג וניל :

  1. מקציפים את כל החומרים יחד
  2. מעבירים לשמטח אפייה בעזרת כף
  3. אופים 3 שעות 150 מעלות

ריבת דובדבנים :

  1. מרתיחים בסיר את כל החומרים יחד
  2. לאחר רתיחה מעבירים לאש קטנה ומבשלים תוך כדי ערבוב שעה
  3. מקררים היטב לפני השימוש

הרכבת הקינוח :

  • כוס קינוח אישי
  • בתחתית הכוס מסדרים שכבה של הקראסט קדאיף
  • מעל מזליפים קרם מסקרפונה
  • מעל מפזרים מרנג וניל
  • מעל ריבת דובדנים
  • מקשטים בדובדבן טרי

https://www.facebook.com/mitalapopita1

סימון תזונתי
סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)7,484388
חלבונים (גרם)774
פחמימות (גרם)93248
שומנים (גרם)36619
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.