פסטה אלפרדו פטריות וקשקבל

|
שתף ב-

זו לא ארוחה במסעדת גורמה
זה רק המנה של מיתלפופיתה
פסטה ברוטב אלפרדו פטריות וקשקבל

 

 

 

מרכיבים ל-5 מנות:
500 גרם פסטה טרייה או יבשה
10 פטריות שמפניון גדולות פרוסות
500 מל' שמנת מתוקה 38%
תבלינים: כפית מלח, חצי כפית פלפל, חצי כפית אגוז מוסקט טחון
3 פרוסות גבינה צהובה
100 גרם גבינת קשקבל
50 גרם חמאה

אופן הכנה:
1.מבשלים את הפסטה ומסננים
2.בסיר נפרד מטגנים את הפטריות עם החמאה עד להזהבה
3.מוסיפים את השמנת והתבלינים
4.מביאים לרתיחה ומבשלים את הרוטב על אש קטנה כ-15 דקות
5.פורסים את הקשקבל והגבינה צהובה לרצועות
6.מוסיפים לרוטב 5 רצועות גבינה צהובה עד שהרוטב הופך סמיך מעט
7.מעבירים את הפסטה לסיר הרוטב ומערבבים היטב
8.מגישים עם מעט רצועות קשקבל וגבינה צהובה

תהנו , מיתלפופיתה – אוכל וקינוחים

https://www.facebook.com/mitalapopita1/